Zinc oxide

Tlenek cynku. Biały pigment stosowany w kosmetykach kolorowych.



Niezbędnik »

Katalog ciuchówSymbole na kosmetykach
Test na typ karnacjiOkreśl swój temperament
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum
Ekspert wieszjak.pl

SPAinfo.pl

Serwis o zdrowym stylu życia
Zostań naszym ekspertem
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona