Salicylic acid
Kwas salicylowy. Składnik ten jest najczęściej używany w przypadku cery tłustej i trądzikowej, ponieważ przyspiesza złuszczanie naskórka i odblokowuje pory.
Artykuł z dnia: 2009-09-24
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Symbole na kosmetykach |
| Test na typ karnacji | Określ swój temperament |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |
