Polyethylene glycol PEG

Glikol polietylenowy. W kosmetyce stosowany w preparatach myjących, tonikach, mleczkach i kremach. Ułatwia rozprowadzanie preparatu na skórze.



Niezbędnik »

Katalog ciuchówSymbole na kosmetykach
Test na typ karnacjiOkreśl swój temperament
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum
Ekspert wieszjak.pl

Magdalena Szcześniak

Wizażystka
Zostań naszym ekspertem
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona