DHA

Dihydroxyacetone. Substancja z wyciągu z trzciny cukrowej. Ma właściwości oksydacyjne, powoduje lekkie brązowienie skóry. Stosowana w produktach brązujących. Składnik bezpieczny dla skóry.



Niezbędnik »

Katalog ciuchówSymbole na kosmetykach
Test na typ karnacjiOkreśl swój temperament
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona