INFOR.PL
|
Wieszjak.pl
|
Biznes
|
Forum kadrowe
|
Gotujmy.pl
|
Firmini.pl
|
Prawnik.pl
|
Porada prawna
- Makijaż
DODAJ DO ULUBIONYCH
WIESZJAK.PL
»
Life style
»
Makijaż
»
Słownik
Strona główna
»
Portal: WIESZJAK.PL (20285)
»
Grupa: Life style (2619)
»
Serwis: Makijaż (118)
»
Mapa serwisów
Serwisy
»
Biżuteria (68)
»
Cytaty (61)
»
Dom na wakacje (51)
»
Feng shui (114)
»
Fitness (139)
»
Fryzury (58)
»
Futbol (245)
»
Horoskop (160)
»
Humor (225)
»
Joga (115)
»
Karty (217)
»
Kwiaty doniczkowe (92)
»
Makijaż (118)
»
Moda (130)
»
Kitesurfing (149)
»
Podróże (281)
»
Projektowanie wnętrz (93)
»
Przysłowia (86)
»
Sennik (121)
»
Tapety (0)
»
Wróżby (96)
Działy
»
Wszystko o makijażu (20)
»
Kosmetyki i narzędzia (14)
»
Rodzaje makijażu (20)
»
Słownik (64)
Niezbędnik
» Symbole na kosmetykach
» Narzędzia.wieszjak.pl
Forum
Poradniki
»
Dom - poradnik kompletny
»
Auto - poradnik kompletny
»
Urlopy - poradnik kompletny
»
Ulgi w PIT
»
Wynajem mieszkania
»
Alimenty na dziecko
»
Jak odwołać się do sądu w sporze z fiskusem
»
Jak wybrać kredyt hipoteczny
»
Jak zapłacić podatek od spadku
»
Podział majątku małżonków
»
Ulgi w spłacie podatku
»
Urlop wychowawczy
»
Władza rodzicielska
»
Zakupy przez Internet
»
Zwrot VAT za materiały budowlane
»
Poradnik dla przyszłych aplikantów
Biznes
Działy - Makijaż
Wszystko o makijażu
Kosmetyki i narzędzia
Rodzaje makijażu
Słownik
Pobierz darmowy program do wypełniania PIT-ów za 2009 rok "PITy 2009"
Słownik
więcej artykułów:
1
2
3
4
5
6
7
»
Acanthopanax Senticosus
Eleuterokok kolczasty. Substancja pochodzenia roślinnego. Stosuje się w kosmetyce jako wyciąg z żeń-szenia. Ma działanie tonizujące i ujędrniająco, polecane dla skóry dojrzałej i trądzikowej.
czytaj dalej »
Acer Saccharinum
Klon srebrzysty. Substancja pochodzenia roślinnego, uzyskiwana z kory drzewa. Klon stosowany jako emulgator, cukier klonowy. Ma korzystne działanie nawilżające.
czytaj dalej »
Achilla Millefolium
Krwawnik pospolity. Wykorzystywany w kosmetykach naturalnych, łagodzi podrażnienia, ściąga pory i oczyszcza skórę. Zalecany dla skóry wrażliwej, ponieważ ma działanie tonizujące.
czytaj dalej »
Alcohol
Alkohol. Używany często w tonikach, ma działanie wysuszające. Często stosowany w preparatach przeciwtrądzikowych, ponieważ posiada działanie antybakteryjne. Zbyt duża zawartość alkoholu w kosmetykach powoduje podrażnienia skóry.
czytaj dalej »
Algae extract
Wyciąg z alg morskich. Ma działanie nawilżające, łagodzące i zmiękczające.
czytaj dalej »
Allantoin
Alantoina. Nie uczula. Przyśpiesza regenerację tkanek, wygładza szorstki i popękany naskórek, działa łagodząco.
czytaj dalej »
Aloe Vera
Wyciąg z aloesu. Odżywia i poprawia mikrokrążenie skóry. Nie jest polecana w dużych stężeniach dla cery naczyniowej.
czytaj dalej »
Avocado oil
Olej awokado. Olej pochodzenia roślinnego. Skutecznie wiąże wodę w skórze.
czytaj dalej »
Bisabolol
Ma działanie kojące, łagodzące i przeciwzapalne.
czytaj dalej »
Boswellia Serrata
Wyciąg roślinny. Ma właściwości kojące i łagodzące.
czytaj dalej »
więcej artykułów:
1
2
3
4
5
6
7
»
jeżeli nie masz konta
zarejestruj się
Oferty pracy
»
kierownik sklepu
(Siedlce)
»
TELEFONICZNY DORADCA KLIENTA
(Kraków)
»
Programista C# .NET
(Gdańsk)
»
IT Counsulting Manager
(Gdańsk)
»
Młodszy Analityk Rynku
(Gdynia)
więcej ofert »
Nasi użytkownicy
Dołączyli do nas
Najaktywniejsi
Forum wieszjak.pl
»
Pierścionek zaręczynowy - za ile?
»
Biżuteria dla Panny Młodej
»
Gdzie mogę kupić...
»
Kobiecy dresscode w pracy
Nasi eksperci
Monika Brzozowska
Prawnik, specjalista w zakresie prawa prasowego, autorskiego oraz własności przemysłowej.
zobacz wszystkich ekspertów
Witam, nazywam się Izabela Dorf i jestem redaktor naczelną portalu.
Wieszjak.pl
to miejsce, w którym odpowiedzi czekają na Twoje pytania. Zapraszam do korzystania z naszych porad. A jeśli chcesz dowiedzieć się o nas więcej -
kliknij tutaj
Wszystkie serwisy Wieszjak.pl
Copyright © 2010
Infornext.pl
Mapa serwisów
|
Reklama
|
Ochrona prywatności
|
Zasady komentowania
|
Praca i praktyki
|
Kontakt